Matematik

Vektor

16. oktober 2008 af sira (Slettet)

I et koordinatsystem er to vektore a og b bestemt ved

 a = 2 og 3

b = 4 og -1

Og jeg skal bestemme arealtet af det parellelogram, der udspændes af vektorerne a og b?

Og Bestemme vinklen mellem vektorerne a og b?

Hvordan Hjælp :(


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. oktober 2008 af mathon

1) arealet, A  = den numeriske værdi af vektorernes determinant

2) A = |a|*|b|*sin(V), hvoraf

sin(V) = A/(|a|*|b|)


Svar #2
16. oktober 2008 af sira (Slettet)

Kan du ikke lige forklar det med tal? ): Jeg er ikke hel med på det numeriske værdi og det der andet


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. oktober 2008 af mathon

se
http://peecee.dk/upload/view/135609


Svar #4
17. oktober 2008 af sira (Slettet)

A er arealet som er 14

Og vinklen finder man ved det der  sin(v)

Eller hvad ?


Brugbart svar (0)

Svar #5
17. oktober 2008 af mathon

ja


Svar #6
17. oktober 2008 af sira (Slettet)

Tusend Tak :) :) :)


Svar #7
17. oktober 2008 af sira (Slettet)

Men kan det så passe at vinklen er 0,941742 grader


Svar #8
17. oktober 2008 af sira (Slettet)

Så skal jeg sige sin-1(0,941742) = 70, 3 Grader

Ikke?


Brugbart svar (0)

Svar #9
17. oktober 2008 af mathon

Jo


Skriv et svar til: Vektor

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.