Matematik

Vektor opg

18. oktober 2008 af kulfi (Slettet)

Hej

Har følgende opgave som jeg ikke helt kan finde ud af, opgaven lyder:

Om to vektorer a og b er følgende givet:

IaI=2 og IbI = 4 og vinkel mellem dem er = 60 grader

Beregn arealet af de parallelogram der udspændes af vektorerne a o b.

NB!! a og b er vektorer.

Har kigget rundt i bøgerne men kan ikke finde helt nogle eks. nogen der kan hjælpe?


 


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. oktober 2008 af Jerslev (Slettet)

#0: Udregn determinanten af de to.


Svar #2
18. oktober 2008 af kulfi (Slettet)

hvordan kan man regne determinanten ud af to længder af vektorer?


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. oktober 2008 af Jerslev (Slettet)

#2: det(a,b)=|a||b|*sin V. ;)


Svar #4
18. oktober 2008 af kulfi (Slettet)

Hvad skal jeg efter jeg har beregnet det(a,b)?


Brugbart svar (0)

Svar #5
18. oktober 2008 af Jerslev (Slettet)

#4: Så burde du vide, at determinanten til de udspændende vektorer er lig arealet af det udspændte paralellogram.


Svar #6
18. oktober 2008 af kulfi (Slettet)

tak for hjælpen


Skriv et svar til: Vektor opg

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.