Matematik

værdimængde

20. oktober 2008 af sdelight (Slettet)

Find værdimængden Vm(f) for funktionen f(x)=x^2e-(x):
 

det er 2 opløftet i x og -x opløftet i e

nogen der kan løse den for mig..?


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. oktober 2008 af janko (Slettet)

https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=587516


Svar #2
20. oktober 2008 af sdelight (Slettet)

er der ingen der kan hjælpe med at finde værdimænden..?


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. oktober 2008 af janko (Slettet)

du har oprettet mange af identiske indlæg.

Følg de instrukser du får i stedet for at søge svaret.

Du kan sel finde den ved at

1) differentiere din funktion

2) Løs  f'(x)=0, hvor du gør brug af nulreglen.

3) Løs ligningerne med hensyn til x.


Brugbart svar (0)

Svar #4
20. oktober 2008 af janko (Slettet)

af

sel selv

den det


Svar #5
20. oktober 2008 af sdelight (Slettet)

Jeg har fået min f`(x) = (2x-x2)*e-x er det rigtigt..?

Men hvordan løser jeg f´(0) ved brug af nulreglen..?


Skriv et svar til: værdimængde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.