Matematik
Hjælp til rummeligt matematik
07. april 2003 af
SP anonym (Slettet)
Hejsa
Håber virkelig der er nogen der har tid til at hjælpe.
Jeg skal finde koordinatsættet til m´s skæringspunkt med xy-planen
jeg har bestemt m ved parameter fremstillingen
x = 0 + 16t
y = 0 - 16t
z = 220 - 20t
Er der nogen der har et forslag til hvad jeg skal gøre???????
Håber virkelig der er nogen der har tid til at hjælpe.
Jeg skal finde koordinatsættet til m´s skæringspunkt med xy-planen
jeg har bestemt m ved parameter fremstillingen
x = 0 + 16t
y = 0 - 16t
z = 220 - 20t
Er der nogen der har et forslag til hvad jeg skal gøre???????
Svar #1
07. april 2003 af Lurch (Slettet)
Da du skal finde skæringen med xy-planen, må din z-koordinat være 0,
altså z=0 => 0=200-20t
løs for t, og du har din t-værdi til din parameterfremstilling.
altså z=0 => 0=200-20t
løs for t, og du har din t-værdi til din parameterfremstilling.
Skriv et svar til: Hjælp til rummeligt matematik
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
