Matematik

Koordinatsystem

21. oktober 2008 af lciiier (Slettet)

Opgaven lyder som så

Tegn i et koordinatsystem følgende mængder:

A=mængden af punkter, hvis førstekoordinat er -3.
B=mængden af punkter , hvis andenkoordinat er 2.
C=mængden af punkter, der har samme første- og andenkoordinat.

Hvordan tegner jeg det ind i et koordinatsystem - i må gerne beskrive hvordan det gøres så jeg kan lære det.

Mvh. Christian.


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. oktober 2008 af dnadan (Slettet)

Mængden af punkter er i alle 3 tilfælde rette linjer.

A: x=-3

B: y=2

C: y=x

Overvej selv hvorfor dette er gældende.

Tegn disse, og du har løst opgaven.


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. oktober 2008 af Isomorphician

Tænk lidt over det.

A:

fx (-3, 0), (-3, 2), (-3, 6), (-3, y)

B:

fx (-3, 2), (2, 2), (5, 2), (12, 2), (x, 2)

C:

fx (-2, -2), (-1, -1), (3, 3)....


Svar #3
21. oktober 2008 af lciiier (Slettet)

 Tusind tak for hælpen begge to :)


Skriv et svar til: Koordinatsystem

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.