Engelsk

Rettelser af sætninger. afl til i morgen ;/

21. oktober 2008 af Cumano (Slettet)

Omskriv følgende til korrekt engelsk, der kan være flere fejl i sætningerne.

1) The smoke from the chimneys pollute the nature.
2) she said, that she looked forward to see him
3) Rarely he gave such compliments, but he did not want to loose her.
4) He told thet it was so typically for her
5)They safed themselfes, perhaps becourse the police has just arrived.

Rettet:

1) The smoke from the chimneys pollutet the nature.
2) she said, that she was looking forward to see him
3) Rarely he gave such compliments, but he didnt wantet to loose her.
4) He told that it was so typical for her
5)They safed themselfes, perhaps because the police has just arrived

Oversæt sætninger til dansk.

1) After a long journey she was at the end of her tether.
2) Off the top og my mind i would have to say that you are right.
3) This man is a button short.
4) the yuppies live life in the fast lane.

Oversat:

1) Efter en langfart var hun ved enden af hendes tøjr.

2) Af det top og mit sind jeg ville være nødt til sige at du er korrekt.

3) er Denne mand en knapkortslutning.

4) lever yuppierne liv i den hurtige kørebane.
?


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. oktober 2008 af Isomorphician

Bud:

1) pollute the nature = pollutes nature

2), that = that (aldrig komma før that)

3) loose = lose

4) typically for her = typical of her

5) safed = saved

has = had

......

1) Efter en lang rejse var hun tømt for kræfter

2) Min første indskydelse siger at du har ret

3) Denne mand er ikke for smart (klog)

4) Yuppier lever livet i overhalingsbanen.

(Google Translation dur ikke til noget)


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. oktober 2008 af mariekinns (Slettet)

Jeg vil lige tilføje:

2'eren: See = Seeing

5'eren: themselfes: Themselves, has = had

Og så vil jeg give Isomorphician helt ret i at google translation er noget hø, og det er nemmere at kigge i en ordbog ;)


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. oktober 2008 af Isomorphician

Var lidt i tvivl med "seeing" i 2'eren.

Skal det så ikke hedde "she was looking forward to seeing him"?


Svar #4
21. oktober 2008 af Cumano (Slettet)

Jeg hælder mest til looking :)

Men tak Gutter !


Skriv et svar til: Rettelser af sætninger. afl til i morgen ;/

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.