Matematik

Bestemmelse af punkter

23. oktober 2008 af freece (Slettet)

Hvordan bestemmer man hvor to grafer skærer hinanden? Altså punkterne hvor de skærer hinanden?


Brugbart svar (1)

Svar #1
23. oktober 2008 af Isomorphician

Man sætter de to udtryk lig hinanden.

f(x) = g(x)

hvorved du finder x-værdien til det punkter (eller punkter) hvor graferne skærer hinanden.

y-værdien finder du ved at indsættes x-værdien i en af de to oprindelige udtryk og reducere.


Brugbart svar (1)

Svar #2
23. oktober 2008 af janko (Slettet)

hvis der givet to funktioner, f(x) = ....... og g(x) = ...., da finder du skæringen mellem funktionerne ved

f(x) = g(x)


Skriv et svar til: Bestemmelse af punkter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.