Matematik
Integral
Beregn integralet
∫10(x2 + x) dx .
Jeg for det til 5/6, men med den lommeregner.
Kan en af jer hjælpe mig, at få den samme resulatat uden lommeregneren?
Hjælp :-(
Svar #2
26. oktober 2008 af sira (Slettet)
Hvordan fik du det der #1?
når resultatet skal være 5/6
Vil du ikke nok foreklar det.
Svar #3
26. oktober 2008 af Sherwood (Slettet)
∫10(x2 + x) dx=[(1/3)x3+(1/2)x2]10
(1/3)13+(1/2)12-((1/3)03+(1/2)02) = (1/3)+(1/2) = 2/6+3/6 = 5/6
Skriv et svar til: Integral
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
