Matematik

hjælp til vektorer!

27. oktober 2008 af marlene1 (Slettet)

Heej allesammen,
Sidder lige med en mat-opgave, men er ikke sikker på om jeg har gjort det rigtigt?
Altså opgaven lyder:

Bestem arealet af det parallelogram, der udspændes af vektorerne:

1) ->a = (-1)     og b= (-2)
                (-5)               (-3)

A = I (-1) * (-2) I = I -1 *-2 + -5 + -3 = I17I = 17
           (-5) (-3)

er dette rigtigt, eller er det noget med at man skal finde hat vektorern først?
og hvordan skal dette gøres hvis det var arealet af en trekant istedet?


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. oktober 2008 af eldurum (Slettet)

(-1 * - 3) = 3 - (-5 * -2 ) = 10 = -7, men da det er i numerisk værdi, må arealet være 7.


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. oktober 2008 af mathon

se
http://peecee.dk/upload/view/137419


Svar #3
27. oktober 2008 af marlene1 (Slettet)

Tak for hjælpen (:


Skriv et svar til: hjælp til vektorer!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.