Matematik

M årgang 63 er lidt rusten i matematikken

28. oktober 2008 af Hanhajen (Slettet)

Det er 28 år siden jeg gik ud af skolen,og er lige begyndt på fjernundervisning på vuc.

Er der en som ved hvordan jeg løser det her?

4+20/ (-5) -3* (-2) =

5 * 2 + 6 - 9 / (-3) =

6 -4 * 2 * 3 + 8 / 2 =

Henning


Brugbart svar (1)

Svar #1
28. oktober 2008 af Peder Dingo (Slettet)

Gange og dividere før minus og plus og så går det bare derud af.

Husk - * + = -

- * - = +

+ * + = +

+*- = -


Svar #2
28. oktober 2008 af Hanhajen (Slettet)

Det her skal prøves.

Tak for hjælpen

Henning


Skriv et svar til: M årgang 63 er lidt rusten i matematikken

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.