Matematik

Isolér

29. oktober 2008 af Guf123 (Slettet)

Hej alle sammen

Ved I hvordan jeg skal isolér r i denne her formel?

l * r^2 + p =q

Håber der er nogen som kan hjælpe mig.

På forhånd tak.....


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. oktober 2008 af Isomorphician

l*r2 + p = q <=>

l*r2 = q - p <=>

r2 = (q - p)/l <=>

....


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. oktober 2008 af mathon

I*r2 = (q-p)

r2 = (q-p)/I

r = ±√((q-p)/I)


Skriv et svar til: Isolér

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.