Engelsk

1 fejl i enkelsætninger

30. oktober 2008 af liridon (Slettet)

Ret følgene sætninger:

1.they used to have a strong friendship, but they have growed apart

jeg har fået:

they used to have a strong friendship, but they have grew apart. Rigtigt?

 2. have you heard anything about that the rules have been changed lately?

jeg har fået: have you heard anything that the rules have been changed lately. Rigtigt?


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. oktober 2008 af selmaa (Slettet)

så det vil sige jeg bare skal skrive

x(x-6) = 0 ??


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. oktober 2008 af Isomorphician

have grew = grew

anything that = anything about

have been = being


Svar #3
30. oktober 2008 af liridon (Slettet)

hvordan kan det være at min engelskbog siger at det er about der skal væk og that skal stå alene?


Brugbart svar (0)

Svar #4
30. oktober 2008 af Isomorphician

....jeg kunne jo tage fejl....


Svar #5
30. oktober 2008 af liridon (Slettet)

det står der.. det er derfor jeg tvivler


Brugbart svar (0)

Svar #6
30. oktober 2008 af zgtaf (Slettet)

1.they used to have a strong friendship, but they have growed apart

Den ville jeg have rettet til: They used to have a strong friendship, but they have grown apart.

2. have you heard anything about that the rules have been changed lately?

Denne her er lidt mere tricky. Mit bud er: Have you heard anything about the rules being changed lately?


Svar #7
30. oktober 2008 af liridon (Slettet)

der må kun være 1 eneste fejl.. du har rettet 2.. desuden må that ikke fjernes. det står i min grammatik bog.. det er about som skal fjernes tror jeg..


Brugbart svar (0)

Svar #8
30. oktober 2008 af Isomorphician

have you heard that the rules have been changed lately


Svar #9
30. oktober 2008 af liridon (Slettet)

nemlig.. det sagde jeg også fra starten


Brugbart svar (0)

Svar #10
30. oktober 2008 af Isomorphician

...ikke helt...


Brugbart svar (0)

Svar #11
12. januar 2010 af Saraoa (Slettet)

 Hvilket afsnit kiggede du under, da du læste "about" skulle væk?


Skriv et svar til: 1 fejl i enkelsætninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.