Matematik

isolering

01. november 2008 af 0fficepark (Slettet)

jeg har en opgave der hedder, at jeg skal isolere a: l*a^2+p=q og denne vil jeg lave således:

(l * a^2 + p)/l = q /1 <=>

  a^2 + p - p = (q-p)/1 <=>

a = kvdr(q-p)/1 <-------------- det er mit endeligt svar.


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. november 2008 af Peder Dingo (Slettet)

Det er rigtigt.


Skriv et svar til: isolering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.