Matematik

newton-raphsons algoritme

05. november 2008 af -Shelle- (Slettet)

 jeg skal forklar ideen i Newton-Raphsons algoritme nn+1= f(xn) / f`(xn)           n=1,2,3,4,............. 
Hvor f er differentiabel og f`≠0
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. november 2008 af c_aastrup

Jep :)

Hvad er der ikke at forstå?

Tegn dig frem og indse at f(x)=0 er et tiltrækkende fixpunkt for algoritmen.


Skriv et svar til: newton-raphsons algoritme

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.