Matematik

Vektorer

06. november 2008 af Smask90 (Slettet)

Hey jeg har en opgave jeg ikke rigtig kan finde ud af. Håber at nogle kan hjælpe mig. Opgaven lyder:

Betragt vektorerne a og b med kordinatsæt: a=(5 over t) og b=(4 over 2)

Undersøg om der findes værdier af t, så projektionen af a på b er -b

På forhånd tak.


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. november 2008 af mathon

...hvilket kræver

((va*vb)/b2)*vb = (-1)*vb

hvoraf
(va*vb)/b2 = -1

(20+2t)/20 = -1 ......osv. ......


Skriv et svar til: Vektorer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.