Matematik

Forstørrelsesfaktor?

06. november 2008 af Qedame (Slettet)

Hvis jeg nu har et spørgsmål der lyder som følgende: Trekant ABC har sidelængder 16,18 og 24. Trekant A1, B1,C1, har sidelængder 40, 45, og 59 er trekanterne ensvinklede?
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. november 2008 af mathon

{40,45,59}/{16,18,24} = {(5/2),(5/2),(59/24)}

trekanterne er således ikke ensvinklede


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. november 2008 af juventuz (Slettet)

k=40/16=2.5

k=45/8=2.5

k=59/24=2.45833

Hvad vil du nå konkludere?


Skriv et svar til: Forstørrelsesfaktor?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.