Matematik

Hvordan isolere man et bogstav?,

06. november 2008 af VickieM (Slettet)

Isoler R i formlen: P · V = n · R · T
kan ikke helt finde ud af det , er der nogle der lige kort kan foreklare hvordan man gør ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. november 2008 af juventuz (Slettet)

P*V=n*R*T

P*V=n*T*R (sådan kan det også skrives)

R=(P*V)/(n*T)


Skriv et svar til: Hvordan isolere man et bogstav?,

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.