Matematik

Vektorer

07. november 2008 af HUA (Slettet)

Hjæælp...

Jeg skal bestemme en ligning for den plan, der står vinkelret på m i punktet B.

m: (x y z) = (1 2 0) + s(1 -4 1)

B(1,2,0)

Hvordan gør jeg dette??

Er der nogen der kan hjælpe mig?


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. november 2008 af mathon

...[1,-4,1] er normalvektor til den søgte plan...


Svar #2
07. november 2008 af HUA (Slettet)

Er svaret så:

x - 4y - z - 9 = 0 ??   :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. november 2008 af mathon

x - 4y + z + 7 = 0


Svar #4
07. november 2008 af HUA (Slettet)

1(x-1)-4(y-2)+1(z-0)   =   x-1 -4y+8 + z   =  x - 4y + z + 7

Ja, kan se du har ret.. :P

Tak for hjælpen.. :)


Skriv et svar til: Vektorer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.