Biologi

lunge..

07. november 2008 af chiqqa (Slettet)

Hej

Hvad er lungekapacitet præcis?

Er det, det samme som lungeventilitet?


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. november 2008 af CasperWL (Slettet)

Når du snakker om Lungekapacite =  lunderumfang. Det er forskellige fra person til person.


Svar #2
08. november 2008 af chiqqa (Slettet)

nååå okaay

har de så også noget at gøre med hvilken køn og højde og kondi på personerne?


Brugbart svar (2)

Svar #3
09. november 2008 af CasperWL (Slettet)

Nej det har de ikke.

Det har slet ikke noget at gøre med dette.

Det er en hel anden snak.


Brugbart svar (0)

Svar #4
09. november 2008 af Eksamenshaj. (Slettet)

Lungekapaciteten er ikke automatisk lig med rumfanget. Det er den måde lungerne er i stand til at udnytte luftens ilt.

Kapaciteten kan være nedsat pga fx rygning, selv om lungernes størrelse er uændret.


Brugbart svar (1)

Svar #5
09. november 2008 af Stenalt (Slettet)

#3 Synes du skal lade være med at svare på noget du ikke ved noget om... Køn, kropsstørrelse og alder har en betydning for lungekapacitetet...

#4 Det du snakke om er diffusionskapacitet... Normalt er lungekapacitet blot volumina, f.eks TLC = total lunge kapacitet, VC = Vitalkapacitet....

Ved KOL ses en række funktionsmål at påvirkes i negativ retning mens den totale lungekapacitet stiger (emfysem)...


Brugbart svar (1)

Svar #6
09. november 2008 af CasperWL (Slettet)

Prøv at skrive på menneske sporg. Vedkommende får ikke noget ud af det du skriver..... Men du er jo heller ikke uddannet lære, så hvor skulle du vide det FRA??


Brugbart svar (0)

Svar #7
09. november 2008 af Stenalt (Slettet)

#6 ??? Hvilke ord forstår du ikke??? Kan ikke se hvordan det kan betyde noget for dig... Det må da være chiqqa der skal bede om at få det på et andet sprog hvis det virker for kryptisk... Virker dog fremmet for mig at det skulle volde de store problemer... De "sværeste" ord er diffusion og vital.... Og som sagt svar kun på det du ved noget om...


Svar #8
09. november 2008 af chiqqa (Slettet)

tusind tak stenalt !


Brugbart svar (0)

Svar #9
09. november 2008 af CasperWL (Slettet)

Glem det, du er åbenbart for begavet til, at kunne forsåt det. ! :)


Brugbart svar (0)

Svar #10
09. november 2008 af Stenalt (Slettet)

#9 Ja det må være der skoen trykker...


Brugbart svar (0)

Svar #11
09. november 2008 af CasperWL (Slettet)

Tja:) - nogen gange måske. ;)


Skriv et svar til: lunge..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.