Matematik

Diff.ligning . EN opgave . Bestemmelse af f ''(4)

11. november 2008 af Jessica1

Hej , Jeg mangler lige denne opgave til i morgen . Opgaven lyder:
For funktionen f gælder, at f(4)=1, samt at f er løsning til
y'+y=2
Bestem f ' '(4)

Yderligere ved jeg, at det skal give -1.
Indtil videre har jeg erstattet y med f(x) og y' med f '(x)
f ' (x) = 2 - f(x)

så er jeg lidt forvirret mht, hvad jeg nu gør ..

På forhånd tak


Brugbart svar (2)

Svar #1
11. november 2008 af Dkuro Chan (Slettet)

bestem f ''(x) vha udtrykket for f '(x), dvs.

f ''(x)=(f ' (x)) ' = (2 - f(x)) ' = ...

brug dette til at bestemme f ''(4) :-)


Skriv et svar til: Diff.ligning . EN opgave . Bestemmelse af f ''(4)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.