Biologi

B=N+R??????????

12. november 2008 af melis1989 (Slettet)

Hej...

jeg skal forklare ligningen Bruttoproduktion = Nettoproduktion + Respiration..

jeg er godt med på at nettoproduktion er vækst og hvad respiration er, men jeg forstår bare overhoved ikke hvordan det hænger sammen eller hvad jeg skal skrive??

håber der er nogen som kan hjælpe, på forhånd tusind tak:-)


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. november 2008 af 1g (Slettet)

Bruttoproduktion er ALT dannet organisk materiale.. altså 100 % af det dannede organiske materiale..
Nettoproduktion er væksten og R er respirationen.
 

altså en plantes vækst samt dens respiration udgør tilsammen alt det organiske materiale den laver.


Svar #2
16. november 2008 af melis1989 (Slettet)

tusind tak for hjælpen:-)


Skriv et svar til: B=N+R??????????

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.