Fysik

Nyttevirkning/tab

12. november 2008 af Clio (Slettet)

Sidder lige med et problem.

?Eudnyttet = ?Evand = 1,152*4180*66,4 = 319739,904 J

?Etilført omregnes til joule (J)

3600000*0,12 = 4320000 kJ
 

Så skal jeg bare regne η ud, og det er der kæden hopper af, er der nogle, der kan hjælpe?

η = ?Eudnyttet/ΔEtilført * 100%


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. november 2008 af Jerslev (Slettet)

#0: Indsæt de tal, du har regnet ud. ;)


Svar #2
12. november 2008 af Clio (Slettet)

Ja, det har jeg også gjort, det giver bare et meget højt tal :S xD


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. november 2008 af Jerslev (Slettet)

#2: Så har du åbenbart blot en god nytteeffekt. :)


Skriv et svar til: Nyttevirkning/tab

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.