Fysik

Vandtryk

12. november 2008 af timeges (Slettet)

Jeg har et akvarium derhar dimentionerne h=0,57   b=0,57   L=0,76 og det er fyldt med vand.

opgaven lyder således:

b) Skitser vandtrykket på én gavl og angiv det maksimale vandtryk (kraft/areal). På skitsen skal du også angive placering af den resulterende kraft samt dens størrelse.

Nogen der vil hjælpe..?


Skriv et svar til: Vandtryk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.