Matematik

haster- v0

15. november 2008 af Tina17 (Slettet)

et projektil bliver skudt af sted med 410 m/s.

nu skal jeg beregne flyvetiden ved hjælp af denne ligning:

t=(v0*sin45/9,82)*2

v0 er begyndelsesfarten.

og jeg har fundet sin a og g udefra nogle beregninger.

nu mangler jeg kun v0.jeg ved ikke hvilket tal skal jeg indsætte som v0 i ligningen. er det 410 m/s?


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. november 2008 af mathon

ja


Svar #2
15. november 2008 af Tina17 (Slettet)

ok så får jeg :

t=(410*sin45/9,82)*2

t=59,04

hva bliver enheden til det?


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. november 2008 af mathon

s


Skriv et svar til: haster- v0

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.