Matematik

t-værdi

15. november 2008 af Tina17 (Slettet)

hvordan skal jeg beregne de t-værdier?

vektor f(t)=(t^2-3t , 2-t)

skal jeg  først finde uligheden i de to ligninger ? er der nogen der kan hjælpe mig med at regne uligheden i de to ligninger?

f(t)= t^2-3t<0

f(t)=2-t>0


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. november 2008 af peter lind

hvad går opgaven ud på?


Svar #2
15. november 2008 af Tina17 (Slettet)

opgaven går ud på at finde de t-værdier og bestemme i hvilket intervaller ligger de t-værdier


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. november 2008 af mathon

t2 - 3t < 0
t(t - 3) < 0............

2 - t > 0
2>t eller skrevet
t<2
som skal kombineres med de t-restriktionerne i løsningsmængden til det øverste udsagn


Svar #4
18. november 2008 af Tina17 (Slettet)

kan du ikke lige forklare mig hvordan?

jeg kan se at den første alstå x(t) har en interval mellem 0;3....


Skriv et svar til: t-værdi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.