Matematik

finde siderne i trekant

17. november 2008 af mfunkj (Slettet)

hey har lige en opgave jeg virkelig godt ku bruge lidt hjælp til :D

opgaven direkte fra bogen hedder: I trekant abc er a=4 cm, B = 61 og højden af a = 3 og skal så beregne resten af siderne og vinklerne :D er virkelig lost!
 

håber i vil hjælpe!


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. november 2008 af Jerslev (Slettet)

#0: Benyt cosinusrelationen til at finde en af vinklerne udfra de oplysninger du allerede har.


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. november 2008 af mathon

c*sin(B) = ha

c = ha/sin(B)


Skriv et svar til: finde siderne i trekant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.