Matematik

MATHON

19. november 2008 af Mikkiiie (Slettet)

http://peecee.dk/upload/view/140837

Mathon --> hvad mener du med 2|AB|BC|
 

giver ingen mening


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. november 2008 af Sherwood (Slettet)

Der er vel hentydet til denne: https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=601533

Mathon har blot brugt cosinusrelationen. |AB| og |BC| er begge længder, understreget af stregerne omkring dem, og disse skal ifølge relationen ganges med to.


Svar #2
19. november 2008 af Mikkiiie (Slettet)

ja lige præcis, pinligt nok forstår det stadig ikke :S


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. november 2008 af mathon

du kender vel
cos-relationen - oplyst i #1

b2 = a2+c2-2ac*cos(B)

hvoraf

b = √(a2+c2-2ac*cos(B))


Svar #4
19. november 2008 af Mikkiiie (Slettet)

så det er 2*a*c ?


Svar #5
19. november 2008 af Mikkiiie (Slettet)

er det så

√14,32 + 3,22 – 2*14,3*3,2*cos(61) = 12,99 kan det passe?


Brugbart svar (0)

Svar #6
19. november 2008 af mathon

se
http://peecee.dk/upload/view/140951


Svar #7
19. november 2008 af Mikkiiie (Slettet)

har set det spørger bare om 12,99 kan passe? har regnet den på den måde du har vist


Svar #8
19. november 2008 af Mikkiiie (Slettet)

nå okay, tusin tak mathon :D

Men hvad med vinkel u, hvordan kan man regne den ud?


Brugbart svar (0)

Svar #9
19. november 2008 af mathon

ikke
når resultatet er 12,6...


Svar #10
19. november 2008 af Mikkiiie (Slettet)

p.s når jeg regner det ud får jeg det til 15,64 smil istedet for 12,6 ?


Brugbart svar (0)

Svar #11
19. november 2008 af mathon

...har du din lommeregnes vinkelmål indstillet til Degree?


Brugbart svar (0)

Svar #12
19. november 2008 af Sherwood (Slettet)

Jeg har ikke selv kigget ordentligt på opgaven. Men ud fra beregningerne i #6 giver resultatet 15,64 sømil. Radianer giver noget med 16,.. og gradienter giver 15,09 sømil.


Svar #13
19. november 2008 af Mikkiiie (Slettet)

hvordan beregner man den anden ??? :S


Brugbart svar (0)

Svar #14
19. november 2008 af mathon

SORRY - SORRY

#10 og #12 uopdaget tastfejl

15,64 sømil


Svar #15
19. november 2008 af Mikkiiie (Slettet)

okis, men hvordan laver man b'eren ?


Brugbart svar (0)

Svar #16
19. november 2008 af mathon

b)

se
http://peecee.dk/upload/view/140965


Svar #17
19. november 2008 af Mikkiiie (Slettet)

ehm, forstår den ikke ? :S det kan ikke passe den kun giver 12 ?


Svar #18
19. november 2008 af Mikkiiie (Slettet)

14,32 + 3,22 – 2*14,3*3,2*cos(61)

jeg får det til163 grader


Brugbart svar (0)

Svar #19
19. november 2008 af mathon

u = 72,2°


Brugbart svar (0)

Svar #20
19. november 2008 af Mads221 (Slettet)

hvordan det? jeg får det faktisk tiil 170


Forrige 1 2 Næste

Der er 24 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.