Matematik

Halveringskonstant

19. november 2008 af mariatø (Slettet)

Jeg sidder med en opgave jeg ikke kan få hul på.

Den lyder:

En eksponentiel aftagende funktion er givet ved f(t)=100·e^(-0.2·t).

Bestem halveringskonstanten.

hmm...

Maria


Brugbart svar (2)

Svar #1
19. november 2008 af Sherwood (Slettet)

T½=ln(2)/k


Svar #2
19. november 2008 af mariatø (Slettet)

Hvad er k i dette tilfælde så?


Brugbart svar (2)

Svar #3
19. november 2008 af mathon

k=0,2


Skriv et svar til: Halveringskonstant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.