Generelt

Til alle mine gamle elever

21. november 2008 af Erik Morsing (Slettet)

Til alle mine gamle (og nye) privatelever.

I de sidste 2 - 3 år har jeg haft en del privatelever via mail (omkring et halvt hundrede stykker i alt) hvoraf mange herinde fra, også nogle, der i dag læser på en videregående uddannelse. Det har jeg ikke krævet betaling for. Da der imidlertid har vist sig en ikke ubetydelig interesse for privat lektiehjælp her hos mig mod en passende timeløn, kan jeg ikke længere afse tid til at tilbyde gratis undervisning m.m. over Internettet, udover hvad der gives på Studieportalen.

Der vil jeg stadig være til rådighed sammen med de mange andre dygtige hjælpere, men som sagt ikke længere via privat mail. Så venligst skriv til mig herinde, hvis I kun ønsker gratis hjælp. Den skal jeg gerne give, dog ikke i samme omfang som tidligere. Vil også gerne have tid til at dyrke mine egne interesser og gøremål. Har faktisk også halvvejs lovet nogle af mine (nu) universitetsstuderende elever, at jeg vil forsøge at skaffe gamle lærebøger, så jeg kan repetere meget af det, jeg har glemt fra universitetet, herunder lineær algebra, differentialligninger, matematisk logik, topology, statistik og sandsynlighedsregning, vektor analysis, numerisk analyse m.m. samt fysikken med mekanik og klassisk feltteori, så jeg vil være i stand til at give en hånd med, når noget brænder på. Så I kan se, jeg får nok at se til. Her er en rigtig god vinterbeskæftigelse i de mørke timer. Og så får jeg den personlige kontakt mellem lærer og elev, som jeg helst vil have, og som jeg tidligere har haft.

V.h.
Erik Morsing.
 


Brugbart svar (2)

Svar #1
21. november 2008 af klotte (Slettet)

HMMMM betyder dette at du søger elever der betaler ????? på en gratis studieportal så du istedet for at hjælpe gratis i det omfang du har tid og lyst ....læser op og benytter studieportalen til at skaffe dig flere privatelever ??????

I så fald skulle du sætte den under annoncer for alt det du kan og vil læse op på og skrive din timeløn.

Så kan vi andre fortsætte med at hjælpe gratis ,så hjælp ikke afhænger af hvem der har PENGE

Undskyld mig for at være lidt skeptisk og negativ ....overfor denne form.

Er det en annonce - så fred med det, men sæt det  venligst under annoncer

Er du gratis tilrådighed på portalen for andre end dem der betaler - så vis det !

Mvh

Klotte


Brugbart svar (1)

Svar #2
21. november 2008 af klotte (Slettet)

Sjovt nok er portalen her mest effektiv på netop  matematik og fysik - hvilket skyldes et stort antal fantastiske hjælpere der dagligt sikrer en effektiv hjælp , netop i disse fag.

Men du kunne nok tjene penge på nogle af de andre fag hvor det kniber lidt med viden og svarprocenten er noget lavere......


Brugbart svar (1)

Svar #3
21. november 2008 af Scherz (Slettet)

#1 Han vælger jo stadig at yde gratis hjælp, det vil bare ikke blive i det store omfang, som det var tidligere. Jeg synes, det er helt fint, han tager penge for det, eftersom der er mange, som gerne vil have privat hjælp og tilmed betale for det.


Brugbart svar (2)

Svar #4
21. november 2008 af danielruhmann (Slettet)

Erik må være blevet dement i løbet af det sidste halve års tid. I forsommeren havde han ingen problemer med de ting, han lister op i #0...


Brugbart svar (1)

Svar #5
21. november 2008 af klotte (Slettet)

# 3 Erik hopper ind på portalen hvert år ved denne tid ....og ud igen. Hvorfor mon ?


Brugbart svar (1)

Svar #6
21. november 2008 af Scherz (Slettet)

#5 I princippet kan det vel være ligegyldigt, at han vælger at gå ud igen - han har vel sine grunde. De folk, der får "gratis" hjælp af ham, burde da være taknemmelige over det, i stedet for at være sure over at han har tendenser til at slette sin profil. Han er jo ikke forpligtet til at være her. ;)


Svar #7
23. november 2008 af Erik Morsing (Slettet)

#4

Ja, jeg har været temmelig syg de sidste par år, og måske er jeg også blevet lidt dement, men det kommer af og til med årene.

Og jeg hopper stadig så meget helbredet holder til.


Svar #8
23. november 2008 af Erik Morsing (Slettet)

Klotte, jeg synes du er lidt ondskabsfuld i dine indlæg, har du dit månedlige eller er du bare sådan til daglig? Eller er du helt holdt op med at lægge æg?


Svar #9
23. november 2008 af Erik Morsing (Slettet)

Og så en ting til klotte hvad kan du egentlig selv? Har lige læst din profil, der er vist ikke meget at prale af.


Svar #10
23. november 2008 af Erik Morsing (Slettet)

Og så til dig Daniel Ruhmann. For fremtiden laver jeg komplette tyske oversættelser her på Portalen til hvem der ønsker det, så kom ikke og sig, at jeg er dement eller ikke vil yde gratis hjælp. I det hele taget kan jeg slet ikke forstå al den blæst omkring min person, som der altid har været. Hvad har I imod mig? Jeg har gjort et kæmpe arbejde herinde somme tider 12 timer om dagen og det i mange fag. Så hvad er problemet: Sig det på tysk, engelsk, dansk eller svensk til mig, jeg taler alle disse sprog.


Svar #11
23. november 2008 af Erik Morsing (Slettet)

Og tak til dig Scherz, du kan bare skrive til min private mail [email protected], hvis du har noget, det koster ikke en krone.


Brugbart svar (1)

Svar #12
23. november 2008 af The Master (Slettet)

Slettet

Svar #13
23. november 2008 af Erik Morsing (Slettet)

Slettet

Brugbart svar (1)

Svar #14
23. november 2008 af klotte (Slettet)

Kære Erik

At jeg foretrækker at være anomym her skyldes mange ting...bla at mit arbejde vil brokke sig gevaldigt ;)

Jeg har læst psykologi og arbejder med naturvidenskab. Desuden hjælper jeg lidt med bio- dansk - geografi  samfundsfag -lidt filosofi ot job og studievejledning - så skulle dette være på plads.

Men jeg bryder mig ikke om din tone. En mand med dit format burde værre lidt "større" også i sproget. Og jeg har deværre ingen hormonforstyrrelser at undskylde mig med. At du sviner kvinder med hormonforstyrrelser er blot et udtryk for manglende respekt. Men lad os bare sige at jeg er lidt ag en gimpe eller heks. Hvordan har dine egne hormoner det ?

Hvis du annoncerer efter flere elever bør du efter min mening lave en reeel annonce og opgive din pris- fremfor at lokke ind og ud ....

Fred med at man hjælper når man har lyst- det gør vi vel allesammen - men at man systematisk opbygger et klientgrundlag og tjener kr. på en ellers gratis protal - bryder vel i princippet med at bidrage til de svageste- nemlig dem der ikke har råd.

Men en gammel socialist som dig har det vel godt med at tjene kassen ?


Svar #15
23. november 2008 af Erik Morsing (Slettet)

Klote, eler skulle jeg hellere sige klodset? Hvem tro du betyder mest herinde på Portalen?


Brugbart svar (1)

Svar #16
23. november 2008 af DanielPetersen (Slettet)

Slettet

Svar #17
24. november 2008 af Erik Morsing (Slettet)

#14

 Du skriver "lokke ind og ud", kan du selv se fejlen?

Og du skriver:

"ellers gratis protal".

Kan du selv se fejlen?

Og her:

"protal - bryder "

Det første ord er forkert, og så skal der heller ikke være bindestreg.

Med alt dette og mere til, hvordan vil du så have, at folk skal tro på det, du siger?

Jeg gider ikke høre mere på jeres pjat, tag mig som jeg er eller lad mig være i fred fremover, og så få jer et liv selv. Og så synes jeg ikke der er meget psykolog over dig Klocet, jeg har selv læst psykologi, så jeg kan godt følge din Eifersucht.

Jeg er blevet bedt om at opføre mig ordentligt herinde, og det har jeg også tænkt mig at rette mig efter, men hvorfor skal jeg hele tiden svines til? Det finder jeg mig ikke i, og hvorfor skriver du sådan Daniel Ruhmann ? Jeg forventer et svar. Ellers vil jeg betragte dig som en kryster og ikke som en rigtig mand  :

"Erik må være blevet dement i løbet af det sidste halve års tid"

Det var dine ord Daniel.


Brugbart svar (2)

Svar #18
24. november 2008 af klotte (Slettet)

Det interesser mig ikke HVEM der betyder mest, men HVAD folk byder ind med og HVORDAN

Har du en anden interesse så værsgo.

Jeg er ikke i tvivl om at DU har hjulpet mange før i tiden- men lige nu ser jeg dig bare krige kunder i DIN butik. Fint hvis du sætter det under annoncer når du ikke har "tid" til at hjælpe uden folk betaler.


Brugbart svar (2)

Svar #19
24. november 2008 af klotte (Slettet)

Iøvrigt laver jeg masse af stavefejl  :) med stor fornøjelse - ordblindhed og dovenskab. Kan da godt bruge længere tid og stave korrekt. Men hvis du forstår meningen  så kommunikerer vi rent faktisk. Du ved sprog og meningsbærende konstruktioner ;)


Svar #20
24. november 2008 af Erik Morsing (Slettet)

Ja Klotte, skal vi ikke holde her? Vi er vel begge gamle og trætte nu? Nu skal jeg vaske op og fodre fuglene og grisene, og kattene (8 stk.) skal også have noget at leve af, og så skal jeg save brænde, så vi kan holde varmen.


Forrige 1 2 Næste

Der er 25 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.