Matematik

problemer med 2 opgaver

23. november 2008 af xerox (Slettet)

hej

har problemer med disse to opgaver. aner ikke rigtig hvordan jeg skal gøre.

den ene skal jeg finde løsningen til ligningen 3x4-14x3-5x2=0 (ved godt at man skal bruge nulreglen)

den anden er hvorlinjen er bestemt ved y=49x-69 er tangenten til grafen for funktionen  f(x)=x4+x3+x2+x+1

bestem tangentens røringspunkt med grafen for f


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. november 2008 af Isomorphician

Den første: sæt x2 uden for en parentes

Den anden: sæt de to ligninger lig hinanden


Skriv et svar til: problemer med 2 opgaver

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.