Biologi

Enzymkinetikk

23. november 2008 af KLDP (Slettet)

hej håber der er nogen der kan hjælpe mig med noget enzymkinetik...-)

jeg har fået en opgave der går ud på at beregne den aktuelle ændring i fri energi (delta G) for reaktionen y (pil) x  (37 grader) når man kun kender:

a) [x]= 1 mM,  [y]= 1000mM og deltaG^0 = -0.3 kacl/mol

b) [x]= 1 mM, [y]= 1000mM og K= 1,627

og angiv retning reaktionerne forløber..

er lidt på bar bund har faktisk ikke rigtig lige nogen idé til hvordan den skal gribes an...!!!!


Skriv et svar til: Enzymkinetikk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.