Matematik

tangent

24. november 2008 af xerox (Slettet)

ved ikke lige hvordan man skal løse den her eller hvad man gør.

linjen er bestemt ved y=49x-67 er tangenten til grafen for funktionen f(x)=x4+x3+x2+x+1

og så skal jeg bestemme tangentens røringspunkt med grafen for f.

ved at jeg skal lave omde to om til en ligning. men ved ikke helt hvordan eller hvordan ligningen skal løses hvis det er


Brugbart svar (2)

Svar #1
24. november 2008 af ibibib (Slettet)

f '(x) = 49


Skriv et svar til: tangent

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.