Matematik

3 stykker

24. november 2008 af Necla (Slettet)

vil i være søde og hjælpe..

fortæl helst hvordan du gør..

20+3*(-4)=

16-4*(-5)=

-3*(6-8)-22=


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. november 2008 af MigM (Slettet)

1) gang 3 ind med  -4 = -12
plus + dem med 20... giver 8

Sådan gør du i dem alle. Prøv selv!


Svar #2
24. november 2008 af Necla (Slettet)

Ja ja det skal jeg nok..

Er den anden så (4)

og den Sidste (20)


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. november 2008 af bQnne (Slettet)

 Nej ikke helt.

2) 4* -5 er -20. 16- -20 er 36 fordi - og - giver +.

prøv selv den sidste :P

om ikke andet kan du google "-3*(6-8)-22" og få svaret.


Svar #4
24. november 2008 af Necla (Slettet)

når er det ikke -16


Skriv et svar til: 3 stykker

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.