Matematik
trekantsberegning
21. oktober 2004 af
Tobbe (Slettet)
Hej!
Jeg har en side i en trekant jeg skal have beregnet, men jeg kan ikke lige finde ud af det. Tror jeg må mangle en oplysning.
Trekanten hedder ABC.
AC = 13,16cm
BC = 3 cm
VinkelC = 25 grader
Nu skal jeg så finde AB. Kan I se hvordan?
Jeg har en side i en trekant jeg skal have beregnet, men jeg kan ikke lige finde ud af det. Tror jeg må mangle en oplysning.
Trekanten hedder ABC.
AC = 13,16cm
BC = 3 cm
VinkelC = 25 grader
Nu skal jeg så finde AB. Kan I se hvordan?
Skriv et svar til: trekantsberegning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
