Engelsk

Fra dansk til eng. (Vil ikke rette den igennem for mig, helst hurtigst muligt )

29. november 2008 af Happface (Slettet)

Det var en sær fornemmelse at besøge Arromanches i dag. Alt så fredeligt ud. Vi gik først en tur langs stranden for at få et indtryk af tidevandet, der stiger og falder adskillige meter 2 gange i døgnet. Efter frokost sad vi og nippede til en drink på en af de mange små restauranter, der vender ud mod stranden. Vi så på børnene, der legede på stranden, og på en engelsk turist, der stod og prøvede på at fotografere en meget livlig familie, mens han indtrængende opfordrede, familiens yngste medlem, der var i fnisehumør, til at se rimeligt fornuftig ud.
Men midt i disse hyggelige ferieaktiviteter forestillede vi os, hvordan denne strand må have set ud for 40 år siden, hvor en englænder fra Arromanches havde helt andre ting at tænke på.Her på "Gold Beach" blev 25.000 engelske soldater sat i land på D-dag, den 6. juni 1944, og den store grå Betonklods, som børnene nu bruger som badebro, er en del af Port Winston, en stor kunstig havn.

It was a strange feeling to visit Arromanches today. Everything looked so peaceful.
First, we went for a walk along the beach to get an idea of the tide that rises and falls several meters twice a day.
After lunch we sat and sipped to a drink at one of the many small
restaurants that turns out to the beach
We looked at children who played on the beach, and at an English tourist, who stood and tried to photograph a very lively family, while he was urging the family's youngest member,
who had the giggles, to look fairly decent.
But in the middle of these cozy holiday activities we imagined ourselves how this beach must have looked 40 years ago, when an Englishman in Arromanches had quite different things to think about.
Here at "Gold Beach" were 25,000 British troops put ashore on D-day, 6 June 1944, and the big gray ?“betonklods”? that children now spend as bathing jetty, is a part of Port Winston, a large artificial harbor.
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. november 2008 af Isomorphician

turns out to the beach = faces the beach

were 25,000 British troops put ashore = 25,000 British troops were put ashore

betonklods = concrete block

spend = use


Svar #2
30. november 2008 af Happface (Slettet)

Ih, mange tak :D


Skriv et svar til: Fra dansk til eng. (Vil ikke rette den igennem for mig, helst hurtigst muligt )

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.