Matematik

Omgangstiden på en banekurve??

01. december 2008 af romanroman (Slettet)

Hvordan finder jeg omgangstiden for en banekurve?


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. december 2008 af dikkelmikkel (Slettet)

hmm hvad med en af disse formler:

v=(2*pi*r)/T ,

a = v^2/r  = (4*pi^2*r)/T^2

Hvor T er omløbstid, v fart og 2*pi*r er omkredsen af en cirkel?

Hvis det er en ellipse ser den selvfølgelig anderledes ud :

v = 0,5*pi*(D+d)/ T

hvor D er langakse og d er kortakse.

Håber det kunne bruges


Skriv et svar til: Omgangstiden på en banekurve??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.