Fysik

HJÆLP......TAK....................

01. december 2008 af lalalayba (Slettet)

I DET ÅBNE RØR PÅ FIGUREN ER DERA FORUDEN KVIKSØLV EN UKENDT VÆSKE I DET HØJRE RØR
 

FIND MASSEFYKDEN AF DEN UKENDTE VÆSKE, HVIS
 

H1= 348 MM, H2= 361MM, H3=574 MM
 

http://peecee.dk/upload/view/142743 (figuren er tegnet her)

håber at nogen vil hjælpe snart


Svar #1
01. december 2008 af lalalayba (Slettet)

er der ingen som kan hjælpe..:(


Skriv et svar til: HJÆLP......TAK....................

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.