Matematik

a) Bestem definitionsmængde og værdimængde

02. december 2008 af Mupe (Slettet)

Heii .. (:

Nogen der vil hjælpe mig her ?

f(x)=1/2 x^3-2x^2-x+3


g(x)=2/x


nogen der kan finde definitionsmængde og værdimængde ? (:

på forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. december 2008 af mathon

Dm(f) = R

Dm(g) = Ro


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. december 2008 af mathon

Vm(f) = R

Vm(g) = Ro


Skriv et svar til: a) Bestem definitionsmængde og værdimængde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.