Matematik

Stedvektoren

02. december 2008 af musti4300 (Slettet)

Hej

Der er givet to punkter A(1,2,3) OG B(5,5,8)

angive stedvektoren til B og udreng kordinaterne til AB

Svar:

Skal jeg ikke bruge rumgeometri z akse x akse og y akse.

Hvad skal man gøre her???


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. december 2008 af mathon

...et punkt og dets stedvektor har identiske koordinater...

dvs. vOA = [1,2,3]  og  vOB = [5,5,8]

vAB  = vOB - vOA = [5,5,8] - [1,2,3]  =[5-1,5-2,8-3] = [4,3,5]


Skriv et svar til: Stedvektoren

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.