Fysik

Thermodynamik

02. december 2008 af aiszaxs (Slettet)

Hvis man lægger et 200g blylod i en ukendt væske.
Loddet hænger i en snor under en bismarvægt og
i nedsæknet tilstand er dets vægt 181 g.
 

a) indtegn de kræfter, der påvirker loddet i nedsænket tilstand?

b) bestem disse kræfters størelse


c) bestem vækskens massefylde

Mvh Simon M. =)


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. december 2008 af Jerslev (Slettet)

#0: Har du selv noget bud?


Svar #2
02. december 2008 af aiszaxs (Slettet)

hmm :)  jeg ved at  massen skubber den opfløtede masse, som forøger G punktet.

 


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. december 2008 af Jerslev (Slettet)

 #2: G-punktet?


Brugbart svar (0)

Svar #4
02. december 2008 af Ostemad2620 (Slettet)

det kunne misforstås :D hahhaha lol !


Svar #5
02. december 2008 af aiszaxs (Slettet)

lol :D hahaha


Brugbart svar (0)

Svar #6
02. december 2008 af Jerslev (Slettet)

#4: I know - det var derfor, jeg spurgte. Jeg mener jo ikke lige, at den slags hører til i fysikopgaver. ;)


Svar #7
02. december 2008 af aiszaxs (Slettet)

fra thermodynamik til sexualundervisning x)


Brugbart svar (0)

Svar #8
02. december 2008 af Ostemad2620 (Slettet)

HAHAHAHA .. lol . nu når jeg har jeres opmærksomhed kunne en eller anden så hjælpe mig med følgende:

Hvis man har en ligevægt.

så vil der jo ske en ændring, hvis man øger temperaturen.

hvad sker  der hvis man øger temperaturen, og samtidig tilsætter en katalysator til ligevægtsblandingen.

tror man skal forklare hvilken  effekt katalysatoren har på forskydningen .:)


Svar #9
02. december 2008 af aiszaxs (Slettet)

:p hmm , tænker du på exoterm og endoterme rektioner ?


Brugbart svar (0)

Svar #10
02. december 2008 af Ostemad2620 (Slettet)

ja den er exoterm mod højre, også tænkte jeg på hvordan det ændre på forskydningen, hvis der tilsættes en katalysator.


Brugbart svar (0)

Svar #11
03. december 2008 af mathon

Vlodvæske*g = Fopdrift = ((0,200-0,181) kg)*g

Vlodvæske = (0,200-0,181) kg

((0,200 kg)/ρlod)væske = 0,019 kg

ρvæske = (0,019/0,200)*ρlod

ρvæske = (0,019/0,200)*(11,34 g/mL) = 1,0776 g/mL


Skriv et svar til: Thermodynamik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.