Matematik
hjælp
02. december 2008 af
Arezo (Slettet)
<p class="MsoNormal" style="margin-bottom:0cm;margin-bottom:.0001pt;line-height:
normal;mso-layout-grid-align:none;text-autospace:none"><b style="mso-bidi-font-weight:
normal">Opg. 5 </o:p>
<p class="MsoNormal" style="margin-bottom:0cm;margin-bottom:.0001pt;line-height:
normal;mso-layout-grid-align:none;text-autospace:none"><span style="font-size:
12.0pt;mso-bidi-font-family:TimesNewRoman;mso-ansi-language:DA">På en banestrækning kører to tog. Et langsomt der kører 90 km/time i gennemsnit og</o:p>
<p class="MsoNormal" style="margin-bottom:0cm;margin-bottom:.0001pt;line-height:
normal;mso-layout-grid-align:none;text-autospace:none"><span style="font-size:
12.0pt;mso-bidi-font-family:TimesNewRoman;mso-ansi-language:DA">et hurtigt der kører 110 km/time i gennemsnit. Det langsomme afgår 16 minutter før</o:p>
<p class="MsoNormal" style="margin-bottom:0cm;margin-bottom:.0001pt;line-height:
normal;mso-layout-grid-align:none;text-autospace:none"><span style="font-size:
12.0pt;mso-bidi-font-family:TimesNewRoman;mso-ansi-language:DA">det hurtige, men det ankommer kun 2 minutter før det hurtige.</o:p>
<p class="ListParagraphCxSpFirst" style="margin-bottom:0cm;margin-bottom:.0001pt;
mso-add-space:auto;text-indent:-18.0pt;line-height:normal;mso-list:l0 level1 lfo1;
mso-layout-grid-align:none;text-autospace:none"><span style="font-size:12.0pt;mso-fareast-font-family:Calibri;mso-bidi-font-family:
Calibri;mso-ansi-language:DA">a) a )<span style="font-size:12.0pt;mso-bidi-font-family:TimesNewRoman;
mso-ansi-language:DA">Opstil en ligning, hvor x er tiden i timer.</o:p>
<p class="ListParagraphCxSpMiddle" style="margin-bottom:0cm;margin-bottom:.0001pt;
mso-add-space:auto;text-indent:-18.0pt;line-height:normal;mso-list:l0 level1 lfo1;
mso-layout-grid-align:none;text-autospace:none"><span style="font-size:12.0pt;mso-fareast-font-family:Calibri;mso-bidi-font-family:
Calibri;mso-ansi-language:DA">b) b ) <span style="font-size:12.0pt;mso-bidi-font-family:TimesNewRoman;
mso-ansi-language:DA">Hvor lang tid er det hurtige tog om turen?</o:p>
<span style="font-size:12.0pt;mso-fareast-font-family:Calibri;mso-bidi-font-family: Calibri;mso-ansi-language:DA">c) c ) <span style="font-size:12.0pt;mso-bidi-font-family:TimesNewRoman; mso-ansi-language:DA">Hvor lang er banestrækningen?
Skriv et svar til: hjælp
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
