Fysik

HJÆLP : (

02. december 2008 af lalalayba (Slettet)

I DET ÅBNE RØR PÅ FIGUREN ER DERA FORUDEN KVIKSØLV EN UKENDT VÆSKE I DET HØJRE RØR
 

FIND MASSEFYKDEN AF DEN UKENDTE VÆSKE, HVIS
 

H1= 348 MM, H2= 361MM, H3=574 MM
 

http://peecee.dk/upload/view/142743 (figuren er tegnet her)

håber at nogen vil hjælpe snart

mange tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. december 2008 af Jerslev (Slettet)

 #0: Benyt trykket for en væskesøjle. :)


Svar #2
02. december 2008 af lalalayba (Slettet)

væskesøjle..

du behøver ik at regne den men kan du lig forklar det ligt præcist med hvilken formel jeg skal bruge el..

og jeg forstod ik dt du skrev der oppe..: (


Svar #3
03. december 2008 af lalalayba (Slettet)

hm.. kan ingen forklar det :(?


Brugbart svar (0)

Svar #4
03. december 2008 af Jerslev (Slettet)

 #2: Den står i formelsamlingen. ;)


Svar #5
03. december 2008 af lalalayba (Slettet)

alts[ hvilken formelsamling..

en formelsamling med massefylde el hva


Skriv et svar til: HJÆLP : (

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.