Fysik

energiforbrug

03. december 2008 af klogeåge33 (Slettet)

 hvordan beregner man energiforbruget for en kedel? har disse oplysninger;

tid for kogning:        4min

temperaturændring;   78grader

effekt: 1700

er helt blank


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. december 2008 af mathon

E = P*t = (1700 W)*(1/15 h) 


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. december 2008 af mathon

...eller mere håndterbart

E = (1,700 kJ/s)*(4*60 s) = 408 kJ


Skriv et svar til: energiforbrug

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.