Fysik

differentialligning

03. december 2008 af Zaga (Slettet)

Hej alle

Jeg har nu flere gang prøvet på min lommeregner at differentiere dette udtryk

x(t)=A*sin(w*t)+B*cos(w*t)

to gange, som så skal give

w=kvadrattod(k/m)   hvor w=vinkelfrekvensen og t=tau

Men det får jeg bar ikke, hvad gør jeg galt?


Svar #1
03. december 2008 af Zaga (Slettet)

Hov w=vinkelhastigheden


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. december 2008 af mathon

maskinen kan ikke skelne mellem konstanter og variable.

Du må benytte talværdier for konstanterne ω = 2πf og A
a la
Define ω = ??????
Define A = ?????
Define x(t) = A*sin(ω*t)+B*cos(ω*t)

og derefter differentiere med hensyn til t
d(x(t),t,2)

så går det helt anderledes "godt"......


Skriv et svar til: differentialligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.