Fysik

Omregning fra kWh til Joule

03. december 2008 af KETpetersen (Slettet)

som overskriften siger... Hvordan er det, man regner et tal i kWh om til Joule? /:

Kan det passe, at der går 3.600.000 Joule på 1 kWh? Så hvis jeg f.eks. har et tal, der hedder 20 kWH, så skal jeg gange med 3.600.000 for at få energiforbruget i Joule?

Og hvad med MJ... Hvordan regnes et sådan tal om til kWh?

På forhånd tak :-)


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. december 2008 af Daniel TA (Slettet)

1kWh =1000 Wh = 1000 *1J/s *3600J/s=3600 000 J

MJ betyder mega-joule. Mega=106


Skriv et svar til: Omregning fra kWh til Joule

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.