Matematik

Lineære funktion

04. december 2008 af musti4300 (Slettet)

Y=3x+b går gennem P(1,-4)

a) Bestem B

b) Hvor meget vokser y når x vokser 5

Svar:

a)    y=3*1+b=-4             <=>              Islolere b  <=> 4b=-4        <=>         b= 4/-4 =-1

b) 3*5*-1=14

Har jeg løst denne opgave rigtigt?


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. december 2008 af okerne (Slettet)

nej

a) -4=3*1+b  => b=-4-3=-7


Skriv et svar til: Lineære funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.