Matematik

Funktion f.

07. december 2008 af Anything (Slettet)

Jeg har kigget i studieportalens gamle arkiver, og har fundet flere spørgsmål om dette opgave, men jeg har alligevel valgt at oprette en ny tråd, fordi jeg ikke finder svarere til de andre opgaver specielt hjælpsomme for mig. :)

En funktion f er givet ved forskriften f (x) = x + sin (x)

a) Bestem f'(x)
   (som giver 1 + cos(x))?.


b) Gør rede for, at ligningen f(x)=c har netop én løsning for alle c.

Grafen for f, koordinatsystemets førsteakse og linjen x = a,a > 0, afgrænser i første kvadrant en punktmængde M, der er et areal.

c) Bestem a, så arealet af M bliver 2.


En der kan hjælpe med disse opgaver?
Jeg er rimelig lost.


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. december 2008 af Isomorphician

a) Kan f(x) nogensinde være aftagende så en vandret linje kan skære grafen to (eller flere) steder?


Svar #2
07. december 2008 af Anything (Slettet)

Hvad?


Svar #3
07. december 2008 af Anything (Slettet)

 En som kan hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #4
07. december 2008 af Isomorphician

#1 var til b)....


Skriv et svar til: Funktion f.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.