Studieretningsprojekt/-opgave (SRP/SRO)

Metode?

09. december 2008 af moffdk (Slettet)

Er der nogen der kan forklare lidt mere om, hvad der menes med at skrive metode og hvad det skal indholde. Evt et link til en anden side om det.

TAK :) 


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. december 2008 af cathnp (Slettet)

Er det metodevalg, står det først i din opgaveformulering?


Svar #2
10. december 2008 af moffdk (Slettet)

 Nej det står ikke i min opgaveformulering.

Det jeg tænker på er dette afsnit

taget fra studieportalens guide til SRP

"Metode- eller historiske afsnit
I mange opgaver vil det være nødvendigt med en redegørelse for, hvilke metoder du benytter dig af, eller hvordan du forholder dig til de metoder du har anvendt. Det kan også være nødvendigt at redegøre for de historiske forudsætninger for det problem, du arbejder med, eller måske er der brug for begge dele på én gang. I nogle tilfælde kan det være hensigtsmæssigt, at lave kildekritik i dette afsnit. Der kan ikke siges noget generelt om omfanget og karakteren af dette/disse afsnit samlet for alle fag; det vil være en god ide at afklare dette med dine vejledere.

Måske findes der endda fag, hvor denne type afsnit slet ikke er påkrævet."

Jeg er bare lidt i tvivl om hvad det helt præcist går ud på. Jeg skal lave en strategisk analyse... er det så fx hvilke modeller jeg vil bruge osv.


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. december 2008 af cathnp (Slettet)

Altså som jeg forstår ved det, fordi vi har hele klassen fået af vide af vi skal redegøre for metodevalg og det er netop hvor man fortæller hvilke modeller man tager i brug.

Jeg skal fx skrive om de supplerende regnskaber og noget med reklamer, så jeg har skrvet i min at der vil indgå nogle regnskaber for det er jo en 'model' og så vil jeg inddrage forskellige reklamer. For jeg har ikke nogle modeller som sådan, som fx swot eller konkurrenceposition eller lignende..

Forstår du mig?:)


Brugbart svar (0)

Svar #4
26. maj 2010 af Zeynep30 (Slettet)


Skriv et svar til: Metode?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.