Studieretningsprojekt/-opgave (SRP/SRO)

Binets formel

10. december 2008 af Elmebaonrdger (Slettet)

Jeg skal lave et bevis for Binets formel vha. induktionsprincippet, men er gået i stå. Jeg er gået ud fra Fk+1 = Fk + Fk-1 og har sat Binets formel ind på Fk og Fk-1 plads.  og Fk er følgende:

Fk = 1/5^0,5 * ((1+5^0,5)/2)^k - ((1-5^0,5)/2)^k

og Fk+1 er:

Fk+1 = 1/5^0,5 * ((1+5^0,5)/2)^k-1 - ((1-5^0,5)/2)^k-1

og har sat dem ind, men kan ikke komme videre.


Skriv et svar til: Binets formel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.