Studieretningsprojekt/-opgave (SRP/SRO)

flyt rundt i ligning

10. december 2008 af zawter (Slettet)

y=-0,5g*t2+y0.... skal isolere t2


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. december 2008 af Tiggarooo (Slettet)

(y-y0)/-0,5g=t2


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. december 2008 af mathon

                                    

                                                   t2 = 2(yo-y)/g


Skriv et svar til: flyt rundt i ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.